У Ставрополі пенсіонерка тітка Ірина віддухопелила кухонною дошкою пару, що займалася сексом в кущах під її вікнами.

Багатьом молодим людям подобаються екстремальні плотські втіхи. Нерідкі випадки, коли парочок ловлять за тим самим заняттям в найнесподіваніших місцях. А тим більше зараз на дворі літо, такі випадки почастішали в кілька разів. Взимку навіть найвідчайдушніші жеребці не ризикнуть влаштовувати любовні ігри на природі — так можна і найцінніше відморозити.

Літо ж розганяє парочки по ярах та кущах. Хто бідний студент, який не бажає вести пасію в гуртожиток чи на квартиру, де проживає з батьками і бабусею… Хто — молодь напідпитку, якій закортіло “тут і зараз”. Кого здолала бурхлива пристрасть, якій неможливо опиратися. А є і давно одружені пари, які забажали внести в свій довгий і набридлий тілесний союз перчинку і освіжити почуття.

Ні ми, ні джерело відео “Регіон Онлайн”, не знаємо, до якої категорії відносилися герої нашої сьогоднішньої історії. Знаємо тільки те, що “безсоромники” отримали від пенсіонерки тітки Ірини по саме “не хочу”.


Бойова бабуся сиділа вдома і нікого не чіпала. Біля вікна своєї однокімнатної квартирки на першому поверсі вона читала свіжу газету і насолоджувалася ароматами квітів з любовно висадженого нею квітника. Кватирка була відкрита, коли тьотя Іра почула під вікном підозрілу метушню і шарудіння в кущах. Коли шерехи доповнилися недвозначними зітханнями і хтивим аханням, нерви благовидної бабусі не витримали. У Радянському Союзі, а тим більше за часів Йосипа Віссаріоновича, такої нечуваної безсоромності не бувало!

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень

Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще


Бабуся Ірина висунулася у вікно до пояса і гукнула володарів чотирьох пар ніг, що стирчали з кущів. Спочатку підбирати слова жінка намагалася цензурно.


“Молоді люди!” — звернулась жінка до безсоромників. Ті на деякий час завмерли, прислухаючись, а потім метушня продовжилася.

Ірина знову висунулася у вікно і сказала щось менш цензурне, згадавши роботу прорабом на будівництві в роки своєї молодості. Але і ці слова до юних коханців не дійшли.

Чаша терпіння бабусі Ірини переповнилася. Жінка взяла кухонну дошку і вирушила вершити справедливість і мир. На відео видно, як в ім'я пристойності і спокою жителів мікрорайону бабуся без страху і докору лупцює коханчиків по філейних частинах дошкою. А щоб не повадно було.

Кадри, на яких тітка Ірина розправляється з парою, розлетілися по соцмережах. Користувачі захопилися суворістю жінки. Кожному двору потрібна така бабуся, чи не так?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

"Тітки Ірини на вас немає", -хочеться сказати і ще одній пари. У Харкові якісь закохані вирішили злягтися на капоті просто на очах у людей. "Що в голові у цих приматів?", - дивуються очевидці.

Нагадаємо, раніше П'яна вчителька похвалилася оральним сексом з 15-річним хлопчиком - педагог з 29-річним стажем

Як повідомляє портал «Знай.ua» Зате без "букету" - відсутність сексу таїть в собі велику небезпеку, перелік наслідків вас шокує

Також «Знай.ua» писав, що У Тернополі п'яну компанію засікли за ганебним заняттям - робили це голими з телефоном