Вийти заміж – мрія більшості дівчат. Однак не завжди все йде за задуманим сценарієм. Іноді мрії розбиваються, хоча здавалося б, все йшло добре. Так сталося і з героїнею цієї історії.

Сюзанна Адамс познайомилася зі своїм нареченим ще в коледжі. Вони зустрічалися кілька років, у них були чудові стосунки, і все йшло добре. Нарешті вони вирішили одружитися. І здавалося б, що може статися? Але в останній момент все пішло шкереберть. Молодий чоловік раптом передумав одружуватися, і заявив Сюзанні, що більше не любить її. Найдивніше, що це відбулося всього за 2 тижні до весілля.

Фотосесія нареченої у фарбі


“Я була в повному ступорі, і просто не знала, що мені робити в цій ситуації. Просто кинула телефон, не сказавши ні слова”, згадує Сюзанна. Дівчина розповіла, що наступні кілька днів пройшли наче в тумані. Однак розраду прийшло несподівано. Сюзанна любить малювати, і у неї виявилися будинку тюбики з фарбою.

Фотосесія нареченої у фарбі 2

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Показати ще


День весілля дійсно запам'ятався на все життя. Сюзанна, її батьки, подружки одягли в святкові вбрання і… почали бризкати один в одного фарбою з тюбиків! У підсумку білосніжну весільну сукню забарвилося в усі кольори веселки. “Ми були як діти”, згадує Сюзанна. Дівчина зазначила, що це було дійсно кумедне видовище, але вони реально круто провели час.
Фотографії цього дивовижного дійства потрапили в інтернет, і захопили мережу. Сюзанна також виставила свою весільну сукню в салоні на торги. Виручені гроші вона витратила на благодійність.

Наречена з батьками. Без нареченого теж можна бути щасливою

Нагадаємо: тільки п'яти заблищали - дівчина страшенно налякала жениха своїм істинним виглядом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що журналісти потрапили на "внутрішню кухню" виготовлення натуральних масок, скрабів і кремів.

Як повідомляв портал "Знай.uа", візажист зробила з нареченої чудовисько з "чайкою" на лобі.