Як відомо, в Британії вже мав би закінчуватися Вімблдонський турнір, але через коронавірус даний захід довелося скасувати. Підняти всім настрій вирішила Кейт Міддлтон. Герцогиня Кембриджська зв'язалася по відео з одним з найбільш відомих тенісистів і героїв кортів Вімблдону, Енді Марреєм. Кейт вдягнула зелену сукню приталеного фасону від HVN. Ролик конференції розмістили на сторінці Instagram.

Конференція, скріншот Instagram

Поява спортсмена стала справжнім сюрпризом для інших співрозмовників герцогині, заради яких і затівалася ця відеоконференція: мова про учнів початкової школи в районі Мітчам. Кейт обговорила з ними всі труднощі навчання в період пандемії.

"А зараз до нас приєднається дехто дуже важливий: він з радістю з вами поговорить і поділиться парочкою рад з приводу тенісу. Я дам вам декілька підказок. Він грає за Великобританію, він дворазовий Олімпійський чемпіон і колишня Перша ракетка.. і так, хто ж це?", - заінтригувала вона своїх співрозмовників.

Один з учнів конференції одразу здогадався, про кого йде мова. У свою чергу, тенісист з радістю відповів на запитання співрозмовників і розповів, як він провів час на самоізоляції. На карантині Енді намагався підтримувати себе у формі за допомогою їзди на велосипеді.

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Показати ще

"Я почав часто їздити на велосипеді, адже я ніколи раніше цього не робив. Вкрай важливо залишатися в ці дні активним - це покращує роботу мозку та підвищує настрій", - поділився спортсмен.

Конференція, скріншот Instagram

До того ж, тенісист зізнався, що якщо собі він з легкістю знаходив заняття на карантині, то для трьох дітей їм з дружиною робити це було непросто. Відзначається, що учням лондонської школи очевидно не було нудно слухати спортсмена, який зізнався, що головний секрет успіху в цьому виді спорту полягає в отриманні задоволення від процесу.

"Дуже шкода, що ми пропускаємо Вімблдон. Я дуже сумую за подорожами, за зустрічами з друзями. Я кілька місяців не бачив батька з матір'ю і сподіваюся, незабаром це виправити. В майбутньому я обов'язково постараюся проводити більше часу з рідними та близькими, коли у мене з'явиться така можливість", - розповів Енді.

У свою чергу, Кейт з ним погодилася.

"І я дуже сподіваюся, що цей час вже не за горами", - сказала вона.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що принц Вільям блисне п'ятами заради грошей.

Як повідомляв портал "Знай.ua", принц Вільям втопив проблеми в лондонському пабі.

Також "Знай.ua" писав, що Кейт Міддлтон стала "перетворюватися" на королеву.