Функція “зміни статі” у FaceApp наробила чимало галасу в мережі. Однак далеко не всі сприйняли її схвально. Зокрема, в мусульманському суспільстві йдуть особливо гострі дискусії з приводу FaceApp. Муфтій Малайзії виступив із заявою, в якій вважає цей додаток “гріховним” і вважає, що його необхідно заборонити для всіх правовірних мусульман.

На думку священнослужителя, FaceApp “змінює творіння Божі”. Він вважає, що функції зміни статі і віку в додатку можуть псувати репутацію людей і вводити їх в оману. Тому мусульманам категорично не можна користуватися цим сервісом, так і в цілому до вибору додатків необхідно підходити більш обачно.

мусульмани

Муфтій Малайзії не в перший раз виступає з вимогою заборони додатків. Дана ситуація вже траплялася кілька разів. Найвідоміший епізод – заборона муфтієм Pokemon Go в 2016 році. Тоді муфтій порахував, що додаток негативно впливає на підростаюче покоління.

Раніше Знай.uа писав, "Народись красивою", — у мережі поміняли підлогу Рівзу, Ді Капріо і іншим акторам, і ось, що вийшло

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Нагадаємо, нафарбована Леголасиха" і великоока "Фродыня" вбили фанатів "Володаря Кілець" наповал - що створив FaceApp з героями улюбленої саги.

Також ми писали - Вікторія Цой, Петра Мамонова та інші - ЛГБТ-активістка показала "Друга стать" зірок російського року.