Водій шкільного автобуса - сімейна професія в родині Клейтона Уорда з міста Фрамінгем штату Массачусетс. Цим все життя займались батько і дід Уорда. І хоча сам хлопець намагався уникнути цієї професії, всеж він опинився за кермом автобуса, який возить дітей до школи. При цьому Уорд ділився зі школярами своєю любов’ю до історії, і вони змусили водія кардинально змінити своє життя.

Водій шкільного автобуса піддався на вмовляння учнів, закінчив коледж і став їхнім учителем, пише CNN.

Під час поїздок Уорд розважав учнів цікавими фактами про різні історичні події. Діти із задоволенням слухали його і не раз просили змінити професію і почати викладати в школі.

водій шкільного автобуса Клейтон Уорд, фото: CNN

І Уорд таки піддався на вмовляння і в 30 років вступив до коледжу. Вдень він працював, а ввечері гриз граніт науки. За словами Уорда, поєднувати роботу і навчання було нелегко, але він зумів закінчити коледж з високими балами.

Тепер в планах колишнього водія автобуса навчатися в університеті Фрамингема, щоб отримати ступінь бакалавра історичних наук і почати викладати в школі.

Популярні новини зараз

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Показати ще

Клейтон Уорд, фото: CNN

Але Уорд знає, що всього цього не сталося б без цих дітей.

"Ви б ніколи не подумали, що діти можуть зробити щось подібне, зробити таке велике враження і дати мені стимул та амбіції для прийняття важливого рішення", - каже Уорд.

"Це безумство, що такі маленькі діти можуть надати такий великий вплив на твоє життя, і я хочу подякувати їм за це", - додає майбутній вчитель.