У книзі "У пошуках свободи", яка описує стосунки принца Гаррі та його дружини Меган Маркл з членами королівської сім'ї, принца Вільяма назвали бездушним і позбавленим співчуття.

У новій біографічній книзі принца Гаррі і Меган Маркл можуть бути виставлені в поганому світлі члени британської королівської сім'ї, стверджує журналіст Рассел Майерс (Russell Myers), який спеціалізується на монаршій сім'ї. Про це пише Daily Star.

Зазначається, що книга побачить світ в серпні і королівські помічники хвилюються через те, що старший онук Єлизавети II у ній буде представлений негативно.

обкладинка книги про Меган і Гаррі, фото:dailystar

Автори видання про таємниці королівського двору - хронікери Каролін Дюран і Омід Скобі. Книга буде об'ємною - понад 300 сторінок. У ній принц Гаррі і Меган розкажуть всю правду про своє життя при дворі з моменту їхнього весілля в травні 2018 року. Пара називає свої одкровення "бомбою".

Наближені до британської королівської сім'ї вважають, що книга виставить в негативному світлі герцога Кембриджського - принца Вільяма.

"Вважаю, його назвали позбавленим співчуття і бездушним. Королівські слуги готуються до найгіршого ... Ця біографія може добре вплинути на репутацію Гаррі і Меган, але очорнити інших членів королівської сім'ї, виставивши їх в поганому світлі", - розповів Рассел Майерс.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

За словами журналіста, авторів книги, Дуранд і Скобі, впустили в найближче оточення принца Гаррі та його дружини і дали доступ до секретних даних. Письменники опитали більше 100 чоловік в рамках підготовки матеріалу для книги.

У серпні вийде нова книга про Меган і Гаррі, фото: Getty Images

Скандал із звинуваченнями Вільяма досяг таких розмірів, що одному з авторів біографії - юному королівському хронікеру Оміду Скобі - довелося виступити зі спростуванням.

Співавтор книги пожартував, що через нові плітки йому щотижня доводиться робити ретвіт свого поста про те, що "будь-який інсайдер, який стверджує, що знає зміст книги, просто ділиться своїми припущеннями". він також підкреслив, що обговорення "термінового переписування" біографії є ​​хибним - твір давно закінчено і чекає свого часу.

Однак, хронікер так і не спростував "версію про Вільяма".

Книга "У пошуках свободи" буде доступна в інтернеті 11 серпня, а друкована версія надійде в продаж 20 серпня.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Гаррі і Меган Маркл розкриють королівські таємниці

Як повідомляв портал Знай.ua, королівський експерт розкрив правду про принца Гаррі та Меган Маркл

Також Знай.ua писав, інсайдер розповів про життя Меган Маркл і принца Гаррі після втечі з палацу