Королівський експерт Колін Кемпбелл заявила, що Гаррі догоджає своїй дружині щосили, він виконує будь-які забаганки Меган, щоб вона була щаслива.

Джерело: видання Geo News.

У січні 2020 року принц Гаррі і Меган Маркл вирішили покинути Букінгемський палац. Королівський біограф "леді Сі" назвала справжні причини, за якими Сассекси вирішили зажити своїм життям.

Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube

"Ніхто з тих, з ким я говорив, не вірить, що принц Гаррі був би зараз на шляху, по якому він йде, якщо б Вона не була його дружиною. Він безумовно залежить від її бажань і потреб", — заявила Кемпбелл.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

У біографії "Меган і Гаррі: Правдива історія" королівський біограф стверджує, що принц Гаррі неодмінно залишився б в королівській родині, якби одружився на менш вимогливій жінці і більш гнучкій, ніж Меган.

Королева Єлизавета з принцем Гаррі і Меган Маркл, фото: Frank Sorge/ Legion Media

"Я думаю, що принц Гаррі відчайдушно "запав" на Меган. Він марно намагається зробити все, щоб вона була щаслива. Це не тільки моя думка, але й думка людей, які їх дуже добре знають", — стверджує королівський експерт.

При цьому Кемпбелл зазначає, що Гаррі дуже хоче повернутися до Великобританії, але як і раніше намагається пристосуватися до життя в Лос-Анджелесі заради дружини.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заздрив та відчував ненависть — Потап зізнався у серйозних сварках з Каменських. Потап розповів про ненависть до Насті Каменських та сварки у дуеті

Як повідомляв портал "Знай.ua", сусід Заворотнюк розповів про "приворотне зілля" акторки - "Чоловічі серця біля ніг". Сусід Жигунова згадав, як змінилося життя актора після роману з Анастасією Заворотнюк

Також "Знай.ua" писав, що королева Єлизавета II планує відзначати 100-річчя свого чоловіка, що готують для принца Філіпа. Як королева Єлизавета II планує відсвяткувати 100-річний ювілей принца Філіпа