Щасливі історії дійсно бувають! Саме так сталося з парою пенсіонерів у Великобританії. Ці люди разом вже 67 років, і за весь час своїх відносин були нерозлучні. Однак природа внесла свої плани. Подружжя заразилися коронавірусом, через що їх довелося шпиталізувати. Лікування проводилося в різних палатах.

Як відомо, коронавірус особливо небезпечний для літніх людей. Серед них найвищий відсоток смертності. Однак у випадку з цією парою, все закінчилося добре. Обоє вилікувалися від інфекції, і нарешті змогли знову зустрітися. Момент їх зустрічі зняли на відео, яке призвело інтернет у справжній, щирий захват!

На відео пенсіонери тримаються за руки, і мило воркують про своїх справах. В їх очах бачиться щире щастя, яке неможливо приховати під медичною маскою. Ці люди дійсно варті того, щоб з них брати приклад. Вони всі так само міцно кохають одне одного навіть через 67 років шлюбу. І коронавірус не розлучив їх!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські випускники 17 червня будуть здавати ЗНО, як пройти пробне тестування онлайн

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", США, Великобританія, Туреччина і не тільки готові прийняти українців – які умови перетину кордонів. Владислав Криклій розповів, які країни готові приймати українців з 15 червня.

Також "Знай.uа" писав, що українців, які ігнорують маски, чекає неприємний "сюрприз" – Кабмін збільшить штрафи за порушення