Блогер поставив перед собою мету розшукати дівчину, яка знялася для стокової фотографії, але завдання виявилося непростим. Хлопець таки відшукав модель, але дівчина його розчарувала.

Ютубер з ніком Макс Фош (Max Fosh) здивував своїх фоловерів несподіваною заявою - хлопець вирішив розшукати дівчину з фото не маючи про неї ніяких відомостей.

Справа в тому, що Макс знайшов у себе вдома фоторамку зі стоковою світлиною усміхненої дівчини, яка навела його на думку влаштувати пошуки моделі.

Блогер не збирався робити дівчині пропозицію руки і серця, просто хотів довести, що в світі технологій можливо все.

Своє детективне розслідування Макс транслював на YouTube.

блогер розшукав модель зі стокового фото, скрін з відео

Спочатку хлопець спробував знайти Сару в Google за запитом "Дівчина лежить на дивані і усміхається", але отримав більше 2,5 мільйонів результатів.

Тоді блогер звернув увагу на виробника рамки - компанію Kenro і спробував отримати інформацію у там, але він дізнався лише те, що фото зробили в 2007 році.

Тоді хлопець вирішив звернутися за допомогою до користувачів Instagram. Одному з фоловерів Макса вдалося знайти той самий фотокаталог 2007 року, а потім блогеру повідомили ім'я моделі:

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

"Мені просто прийшло повідомлення: "Здається, її звуть Демі Брайнт".

Демі Брайнт виявилася австралійською моделлю, яка почала брати участь у фотосесіях ще в дитинстві. Макс дізнався, що знімок з його фоторамки зробила фотограф Сідні Шаффер, і шляхом нехитрих маніпуляцій з'ясував, що Демі підписана на Сідні в інстаграме.

Нарешті, Макс написав Демі, але його чекало розчарування: дівчиною на фото була не вона.

блогер розшукав модель зі стокового фото, скрін з відео

Макс також взяв участь в телешоу Sunrise, за допомогою якого теж намагався шукати "даму Х".

Потім блогер поговорив з експертом по стокових фотографіях, який порадив йому звернутися до іншого фотографа, який працював з моделлю, схожою на Сару. Однак і на цей раз Максу не пощастило.

Продовжуючи пошуки, блогер отримав дзвінок від глядача шоу Sunrise - хлопець стверджував, що особисто знає Сару, але його знайома теж виявилася лише черговою білявкою на шляху шукача.

Зневірившись, блогер вирішив почати все спочатку. Він знову зайшов на GettyImages, знайшов код стокової фотографії, з'ясував, хто продав фотоагенству знімок дівчини і дізнався, що автор фото - та сама Сідні Шаффер - родом з Африки.

Тоді-то Макс і згадав, що під час пошуків вже натикався на кадри з моделлю з Африки на ім'я Алана.

блогер розшукав модель зі стокового фото, скрін з відео

Зв'язавшись з дівчиною і отримавши від неї відповідь, хлопець не міг повірити своїм очам: він знайшов Сару. Правда, вона зовсім не зраділа цьому.

"Я ціную, що ви зробили таку велику роботу, але я відчуваю себе персонажем "Голодних ігор" ... Я давно пішла з соцмереж і хочу пожити спокійним життям. Сподіваюся, ви і ваші підписники мене зрозумієте," - написала Алана.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше