Протести у Сполучених Штатах тривають, і кінця їм досі не видно. При цьому не припиняються і погроми, хаос пануює на вулицях більше 70 великих міст країни. Тому інциденти з черговими пограбуваннями різного ступеня тяжкості в США виникають регулярно. Черговий епізод стався в штаті Флорида, де протестувальники “рознесли” супермаркет.


Бунтують люди увірвалися в один з магазинів мережі Walmart, і просто розгромили його. Розбиті вітрини, порожні, повалені стелажі – мережа понесла величезні збитки, які оцінюються приблизно в 100 000 доларів. Після цього інциденту в мережі виступив репер Ice Cube, які запропонував повністю компенсувати збитки супермаркету.

Репер заявив, що він готовий відшкодувати збиток, який протестувальники завдали супермаркету, однак при цьому він висунув одна важлива умова – якщо поліція припинить розслідування, і люди, які вчинили цей проступок, не будуть покарані. Невідомо, чи готова мережа Walmart піти на таку угоду, і “забути” про інцидент в обмін на компенсацію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у США на тлі масових акцій протесту проти расизму зруйнували два пам'ятника Христофору Колумбу.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", путінські пропагандисти намагаються внести ще більше хаосу в події, що розгорілися в США.

Також "Знай.uа" писав, що у США знайшли 15 вкрадених маслкаров з дилерського центру.