Герцогиня Меган Маркл дуже часто використовує один і той самий жест - по-особливому поправляє волосся рукою. Королівські експерти прокоментували мову тіла герцогині Сассекської.

Джерело: подкаст Mirror.

Експерт з мови тіла Джуді Джеймс заявила: «Я думаю, що вона - ймовірно, один з найбільш упевнених членів королівської родини, якого ми коли-небудь бачили, в хорошому сенсі цього слова». Тим не менше, експерт зазначила невелику деталь, що розкриває справжні переживання дружини принца Гаррі.

Принц Гаррі і Меган Маркл, фото c Instagram

Меган неймовірно часто поправляє своє волосся під час різноманітних заходів та зустрічей з публікою. Так як за зовнішнім виглядом герцогині слідкує ціла армія стилістів, практично ніколи не допускають помилок, Джуді наполягає на тому, що ця звичка - свідоцтво сильної нервої напруги.

Популярні новини зараз

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

У розмові з Fabulous Digital Джеймс зауважила: «насправді тільки дотик до волосся вказує на можливі ознаки нервового напруження. Схожа ситуація була у Вікторії Бекхем, коли волосся були практично її щитом, хоча, звичайно, Меган може бути просто зациклена на тому, щоб її укладання зберігала ідеальний стан».

Весілля Меган Маркл і принца Гаррі, скріншот: YouTube

Експерт з мови тіла Патті Вуд в бесіді з Elite Daily припустила, що манера Меган тримати руку чоловіка обома руками - спроба знайти в ньому опору в невизначених ситуаціях. Також, на думку деяких оглядачів, це може бути способом показати, як вона горда бути поруч зі своїм чоловіком.

Як правило, експерти розглядають часті дотики до волосся як сором'язливість, скутість і свідоцтво стресу. Вони пояснюють переживання підвищений інтерес до персони, яка іноді буває не в змозі з ними впоратися і просто хоче захистити себе від зовнішнього світу. В даному випадку пасма волосся, яких стосується їх володар, стають своєрідною точкою психологічної опори. Інші фахівці з мови тіла вбачають у цьому жесті розгубленість або долають сумніви.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишня кохана принца Гаррі видала правду про пристрасний роман – Меган не сподобається.

Як повідомляв Знай.uа принцу Гаррі загрожує небезпека, Вільям благає чоловіка Маркл повернутися додому - що сталося.

Знай.uа писав, Адель споює принца Гаррі за спиною у Меган? ЗМІ пролили світло на розлад у знаменитій парі.