У наступному році королівська сім'я Віндзорів святкуватиме три важливі дати. Зокрема, Єлизавета II готується відзначити 100-літній ювілей свого чоловіка принца Філіпа. Під час карантину королева і принц Філіп самоізолювалися у Віндзорському замку з обмеженою кількістю персоналу.

У місцевій пресі повідомляється, що помічники Її Величності вже зайнялися складанням календаря заходів на 2021 рік. На наступний рік королівська сім'я відзначатиме декілька важливих дат: Єлизавета буде святкувати своє 95-річчя, на цей же рік припадає 70-річчя з моменту її сходження на трон, і третє — чоловік королеви відсвяткує свій сотий день народження.

Єлизавета II і принц Філіп, скріншот: YouTube

У пресі припускають, що, що герцог Единбурзький "обов'язково спробує відмовитися від публічних урочистостей" з нагоди свого століття, однак Королева та інші члени сім'ї ймовірно захочуть приділити особливу увагу настільки знаменній даті.

Принц Філіп одружився з донькою короля Георга VI в 1947 році та отримав статус консорта. Їх шлюб з Єлизаветою вважають щасливим — подружжя залишалися прив'язані один до одного протягом багатьох років, крім того, принцу довелося багато чим пожертвувати заради служіння народу і державі.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Єлизавета II і принц Філіп, скріншот: YouTube

Герцог Единбурзький захотів піти на пенсію лише 3 роки тому, в серпні 2017 року, і тепер живе в скромному котеджі Wood Farm на п'ять спалень в Сандрінгемі. Та попри віддаленість від двору, Філіп досі залишається одним з головних радників Королеви — Його Високість, як і раніше цікавиться життям країни та продовжує стежити за новинами.

У пресі повідомляють, що в наступному році Єлизавета має намір відзначити небайдужість свого чоловіка і його ювілей публічними святкуваннями, які можуть піти на користь всій країні, яка зараз знаходиться у скрутній ситуації через пандемії коронавірусу.

Єлизавета II і принц Філіп, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Маркл перетворила принца Гаррі на бомжа? Королівський онук розпродає майно. Принц Гаррі почав продавати особисті речі

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аллегрову виставили на "показ" без перуки і макіяжу – друг співачки показав дивне фото. Друг 68-річної співачки Ірини Аллегрової показав рідкісне фото артистки

Також "Знай.ua" писав, що грузинський холостяк Макацарія розповів про свої таємні "ритуали" - "Я завжди намагаюся". Холостяк Іраклі Макацарія знову розповів про потаємне