Російська Instagram-блогерка і апологетка мережевого маркетингу Доброміра Хало влаштувала під час пандемії коронавірусної хвороби вечірку для колег, на якій сама вона не була присутньою. Декілька десятків осіб святкували у невідомому приміщенні в Красноярську, і тепер порушення умов карантину розслідують правоохоронці.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Доброміра Хало зараз проживає у Новосибірську. Вона стверджує, що досягла успіху завдяки компанії NL, як займається мережевим збутом продуктів для "збалансованого" харчування, а також косметики та інших товарів - і тепер заробляє понад мільйон російських рублів у місяць.

"У Красноярську вже почалася тусовка в секретному місці, організацією якої я займалася кілька днів для того, щоб мої товариші підбадьорилися, відпочили, гарненько тусанулі", - каже блогерка на відео.

Доброміра Хало, фото Instagram

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Деякі ЗМІ припускають, що закладом для вечірки став SamoBar & Morsel.

"Всі вже просто задовбалися сидіти на самоізоляції, тому у нас супертусовка", - стверджує одна з учасниць вечірки у сторіз в Instagram.

Сама Доброміра Хало вважає вечірку "історичною", оскільки це перша тусовка, яку вона організувала, але не змогла бути присутньою.

Громадськість і органи охорони правопорядку вже звернули увагу на інцидент, однак поки що справа ще не набрала обертів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Російська блогерка Мітрошина наробила ґвалту в Києві і злиняла до Путіна: "Пакували своїх".

Як повідомляв портал Знай.ua, 90-річна блогерка з Закарпаття заткнула за пояс всіх "гламурних кішечок" - гасає на кабріолеті і знайомиться з файними хлопами.

Також Знай.ua писав, що Instagram-блогерка поховала чоловіка після трагедії на дні народження - "Він зробив мені подарунок".