Творець технологічного гіганта Apple Стів Джобс все життя їздив на автомобілі без номерних знаків. Для багатьох лишалося загадкою, як йому вдавалося все життя їздити без номерів. При цьому він ніколи не платив штрафи. Ходили чутки, що Джобс домовився з урядом штату про спеціальний дозвіл. З цього можна було б вичавити скандал: “Як так! Знаменитий людина користується становищем!”. Насправді все було набагато цікавіше.
Джобс дійсно не любив номерні знаки. Він вважав шрифт на них потворним, тому відмовлявся від реєстрації автомобіля. Однак жодних домовленостей з владою або поліцією у нього не було. Він їздив без номерів абсолютно легально. Як йому це вдавалося? Все із-за особливостей законодавства штату Каліфорнія, де жив Джобс.

Стів Джобс, фото з вільних джерел


Згідно з правилами Каліфорнії, власник нової машини може не реєструвати її протягом 6 місяців з моменту придбання. І Джобс в черговий раз довів, що все геніальне – просто. Він домовився з лізинговою компанією і кожні півроку пересідав на новий автомобіль. Лізингодавці теж в накладі не залишалися. І справді, це ж унікальна можливість продати б/у авто дорожче нового! Адже на цій машині їздив сам Стів Джобс!

Нагадаємо, тисяча доларів за емоджі-машину: у мережі висміяли iPhone X

Як повідомляв Знай.uа, колишній співробітник Apple розповів, чому в iOS 13 так багато помилок

Популярні новини зараз

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Також Знай.uа писав, що українець допоміг Джобсу створити перший комп'ютер: фото