Знамениті носії труни з Гани набирають другу хвилю популярності. Користувачі мережі масово оцінили відео, на якому чорні чоловіки з Гани у дуже напрасованих і стильних костюмах і блискучих черевиках, у сонцезахисних окулярах танцювали веселі і запальні танці на похоронах. При цьому чоловіки не просто танцювали, але робили це під час урочистого носіння труни.

Звичайна труна, стильні костюми і блискучі сонцезахисні окуляри - приваблювали погляди, старанні танці та відчуття ритму робили ж це дійство мегацікавим. Цього року, коли лікарі втомились від постійних публічних звертань до людей усунутись із соціуму, образ цих ганських чоловіків став символом гасла “залишайся вдома”. Це, своєю чергою, привернуло увагу більш широкої публіки, що лише збільшило популярність і стало приводом для чисельних імітацій.

Ганські носильники домовин, скріншот: Facebook

Британські медики не лише використали зображення, але й повторили найвідоміший танець групи: вони взяли ноші і манекен людини на ньому, після чого почали танцювати. Невмілість та відсутність пластики свідчить про відсутність довгих тренувань, що не дивно, адже мова йде саме про медиків.

У соцмережах припускають, що відео британських медиків є спробою нагадати тим, хто заперечує пандемію коронавірусу або необхідність карантину, про серйозність загрози.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Танці-шманці і домовина в руках афроамериканців, світ захопила мода на "веселі"похорони.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Тернополі зневірені українці влаштували дивний похорон без небіжчика.

Також Знай.ua писав, що у Тернополі священник заразився коронавірусом, відспівуючи небіжчика, - молитви не допомогли.