Міністр юстиції Бельгії Коен Гінс в четвер 30 квітня відвідав швейний цех, на якому місцеві добровольці шиють захисний маски, які мають допомогти у боротьбі з пандемією коронавірусної хвороби COVID-19. Політик спробував приміряти маску, зроблену волонтерами, але йому це не вдалося: засіб індивідуального захисту то сповзав на очі міністру, то проблемно чіплявся за вуха.

Про це повідомляють іноземні ЗМІ.

Відзначається, що волонтери з бельгійського швейного цеху виготовили вже більше 35 тисяч захисних масок, які будуть роздавати місцевим жителям для протидії поширенню коронавірусу.

Міністр не може впоратися з маскою, фото YouTube

Самі маски оснащені фільтром, який захищає людину від шансу вдихнути небезпечний збудник. За підсумками відвідування майстерні міністр Гінс повідомив, що з понеділка в Бельгії вводиться обов'язковий масочний режим для пасажирів громадського транспорту. Це стане одним з обов'язкових умов пом'якшення введеного в країні карантину.

Популярні новини зараз

За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня

Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК

Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю

Школярів чекають важливі зміни – доведеться обирати

Показати ще

Невдача міністра з маскою повеселила користувачів соцмереж. "Йому знадобиться ще один термін, щоб розібратися з цим", - жартують в Інтернеті.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У лікарні Києва побили розробницю пристрою від Covid-19.

Як повідомляв портал Знай.ua, Українці з Covid-19, що відмовляться від госпіталізації, заплатять за лікування зі своєї кишені - оголошено суворі правила.

Також Знай.uа писав, що Кличко поскаржився на українців, які намагаються прорватися до Києва "в обхід" градусників - "недовго залишилося"