Принц Чарльз зробив пропозицію Діані Спенсер після кількох побачень. Крім того, він був закоханий в іншу дівчину.

Чарльз піддався на вмовляння сім'ї і зробив Діані пропозицію, проте для ЗМІ транслювали більш романтичний сценарій. Справжню правду того, як проходив їх роман, розповіли у документальному фільмі "Чарльз і Ді: правда, ховалася за їх весіллям".

Перед пропозицією руки і серця принц Чарльз від Діани почув визнання в любові. Він говорив, що одного разу Діана може стати королевою. Сама ж майбутня "народна принцеса", як називали її англійці, намагалася всіма способами переконати наслідного принца в тому, що вона є найкращою кандидатурою на роль члена королівської сім'ї.

Принц Чарльз зробив пропозицію 19-річній Діані в Віндзорському замку і вона чомусь у відповідь розсміялася. Про це розповідає придворний оглядач Інгрід Сьюард.

Принцеса Діана, фото Wikimedia Commons

Популярні новини зараз

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

"Вона залилася сміхом - думаю, що все було на нервах, - каже Інгрід. - Звичайно, ця пропозиція не здавалося їй найромантичнішим на світі, але вона все-таки отримала його". Коли дівчина відповіла згодою, реакція обранця вразила її. Чарльз не обійняв Діану, не сказав їй приємних слів, а пішов дзвонити своїй матері, щоб повідомити, що "справу зроблено".

"Він не взяв її на руки, не обняв і не зробив нічого з того, що зробили б ми, якби пропонували одружитися комусь, кого любимо, - сказав королівський біограф Крістофер Уїлсон. - Він просто подзвонив матері повідомити, що зробив те, що від нього вимагалося. Мовляв, ви просили мене одружитися на кому-небудь, і я вирішив питання".

Після заручин Діана і принц Чарльз дали чималу кількість інтерв'ю. В одному з них майбутній наречений показав своє справжнє ставлення до цього союзу. Журналісти поцікавилися у пари, закохані вони, Діана відповіла: "Звичайно!" А Чарльз тут же додав: "Що б це не значило".

Пізніше принцеса Уельська згадувала цей епізод і стверджувала, що така відповідь майбутнього чоловіка дуже поранив її.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, особистий "вибивала" принца Чарльза здав іспити краще господаря.

Як повідомляв Знай. ua, принц Чарльз з Каміллою відзначили 15 річницю весілля.

Також Знай. ua писав, що королева Єлизавета II володіє не тільки замками, але і голубиним послідом.