Заради ідеального образу Кейт Міддлтон довелося відмовитися від сексуальної мереживної білизни. Дружина принца Вільяма носить безшовні гладкі бюстгальтери і трусики. Невістка британської королеви не може допустити, щоб обриси цих деталей жіночого гардеробу могли бути помітними. При дворі вважають, що білизна, яку видно - це верх вульгарності.

Іноді герцогиня взагалі відмовляється від бюстгальтера. Для Кейт шиють одяг з вшитими чашечками. Такий наряд дозволяє не турбуватися про бретельки, які можуть зрадницьки привертати до себе увагу.

Під сукні Кейт Міддлтон часто одягає боді з низом у вигляді стягуючих панталон. Також останнім часом в поділ вбрання дружини принца Вільяма почали вшивати спеціальні обважнювачі, які не дозволяють пориву сильного вітру оголити стрункі ніжки герцогині. Зазначимо, що Кейт Міддлтон пару раз потрапляла в незручні ситуації, коли низ її сукні раптово піднімався.

Так, наприклад, завдяки вітру папараці вдалося сфотографувати міцну попку дружини принца Вільяма під час офіційної зустрічі з військовослужбовцями. Зазначимо, що в той момент Міддлтон була в стрінгах.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Нагадаємо, стиліст Меган Маркл розповів, як створювалися зачіски герцогині - "В цьому є щось приємне". Як створювалися зачіски Меган Маркл, стиліст герцогині розповів всі секрети

Як повідомляв портал "Знай.ua", онука Єлизавети II готується затьмарити Меган Маркл та Кейт Міддлтон — таємні подробиці королівського весілля. Принцеса Беатріс оголосила дату весілля з Едуардо Мопеллі Моцці.

Також "Знай.ua" писав, блудні Меган Маркл і принц Гаррі показали нове сімейне гніздечко, екскурсія до розкоші