У прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона, який нещодавно вийшов на роботу, народився син. Днями політик вилікувався від коронавірусної інфекції, через яку Джонсона було госпіталізовано.

Представник Джонсона повідомив, що і дитина, і його мама Керрі Саймондс почувають себе добре:

"Прем'єр-міністр і міс Саймондс з трепетом повідомляють про народження здорового хлопчика в лондонській лікарні сьогодні рано вранці", — цитує телеканал ВВС спікера.

Борис Джонсон, скріншот: YouTube

В кінці березня 55-річний Борис Джонсон повідомив у Twitter, що заразився коронавірусом. У нього розвинулися легкі симптоми захворювання, і прем'єр-міністр самоізолювалося, працюючи по відеозв'язку.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Проте пізніше його госпіталізували і якийсь час він провів у відділенні інтенсивної терапії через погіршення стану. У середині квітня повідомлялося, що Джонсона виписали з лікарні.

Борис Джонсон, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спадкоємець королівського престолу принц Чарльз та прислуга Єлизавети заразилися коронавірусом. У 71-річного Принца Чарльза виявили небезпечну інфекцію

Як повідомляв портал "Знай.ua", швидкі тести на коронавірус — у Швейцарії та Німеччині запрацювали кіоски Corona Drive In. У Європі відтепер стало можливо зробити швидкі тести на коронавірус, не виходячи з машини

Також "Знай.ua" писав, Борис Джонсон захворів на коронавірус, британський прем'єр звернувся до світу