У 2006 році 23-річна росіянка Поліна стала жертвою помилки лікарів, в результаті якої вона втратила можливість ходити. Операційне втручання, яке вважалося незначним, викликало серйозні наслідки для організму, що докорінно змінило її життя. Дівчина як раз готувалася до весілля перед тим, як трагічна подія все перевернула.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Незадовго до весілля на ребрі Поліни виявили кістковий наріст. Голова нейрохірургічного відділення запевняв, що його просто зріжуть і жінка не зіткнеться з жодними складнощами. Вона погодилася на операцію, їй хотілося скоріше з цим розібратися.

На жаль, Поліна не злякалась того, що проводити операцію буде не нейрохірург, а торакальний, у веденні якого захворювання і травми органів грудної клітини.

Після операції, відходячи від наркозу, жінка зіштовхнулася зі страшним - вона більше не відчувала ніг. Наступні операції вже не змогли нічого виправити.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Лікарі пояснили, що ноги паралізувало через крововилив в спинний мозок. Кістковий мозоль виросла дуже близько до хребта - саме тому операція вимагала особливої уважності і кваліфікації нейрохірурга.

Трагедія вплинула і на особисте життя Поліни - наречений покинув її. Наступні п'ять років жінка намагалася знову навчитися ходити, але зусилля виявилися марними.

Врешті-решт, Поліна вирішила пересісти в інвалідний візок. Після того, як вона обзавелася легкою складаною моделлю, якість її життя значно покращилася. Жінка навчилася водити автомобіль, стала займатися танцями на візках, їздити в турпоходи, брати участь в перегонах на візках. Також Поліна і привчилася вести домашнє господарство.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Помилка лікарів: відома блогерша показала квадратні груди.

Як повідомляв портал Знай.ua, Помилка українських лікарів: олімпієць розповів, як залишився без ноги.

Також Знай.ua писав, Помилка лікарів: українського ведучого намагаються поставити на ноги.