Меган Маркл і принц Гаррі виховують маленького сина Арчі. Принц Гаррі останнім часом став частіше радувати шанувальників мимовільними і добровільними одкровеннями. Завдяки дружині Меган, що відкрила герцогу Сассекському світ і звільнила його від пут королівського протоколу. В одному з останніх випусків подкасту Declassified принц зізнався, кого вважає кращою рольовою моделлю для виховання всіх без винятку дітей, включаючи маленького Арчі.

Принц Гаррі та Меган Маркл, фото Instagram

"Мамам і татам, яким буває важко знайти надихаючу рольову модель для своїх дітей, я скажу так: мені здається, військові — особливо інваліди війн — одні з кращих прикладів для наслідування. На мій погляд, бути частиною військового загону, частиною команди і конкретно в моєму випадку — носити таку ж форму, як і у всіх, вчить тебе справжній рівності і в той же час самопожертви. Ти готовий зробити все для тих, хто стоїть ліворуч і праворуч від тебе в строю", — заявив принц Гаррі.

Нагадаємо, принц Гаррі почав службу в лавах збройних сил Великобританії в 2005 році, закінчивши престижну військову академію в Сандхерсті.

Принц Гаррі, Арчі і Меган Маркл, фото: eonline.com

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

У 2007 році принц вперше відправився в секретну бойову відрядження в Афганістан диспетчера бойових вертольотів. У 2008 році відрядження довелося перервати, оскільки преса дізналася про те, що член королівської сім'ї знаходиться в "гарячій точці".

Принц Гаррі та його син Арчі, фото: eonline.com

У 2012-2013 роках Гаррі повернувся до Афганістану як військовий пілот, і його відрядження вже не ховалася. Принц закінчив військову службу в 2015 році в званні капітана.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній друг розкрив всю правду про Меган Маркл - "Професійний перевертень".

Як повідомляв Знай.uа дістали навіть на самоізоляції — Меган Маркл і принц Гаррі стали жертвою жорсткої жарти.

Знай.uа писав, королева Єлизавета II в зеленому звернулася до народу і стала зіркою фотошопу – від коргі до малюка Йоду.