Леви, які живуть на території парку Крюгер в ПАР, були помічені за незвичним для них заняттям - вони розляглися просто на дорожньому покритті.

Про кумедний випадок повідомляє акаунт парка в соціальній мережі Twitter.

Зазвичай цей прайд левів тримається осторонь людей, однак зникнення туристів внесло зміни у поведінку великих кішок. Працівник вже закритого на карантин Національного парку Крюгер Річард Соурі помітив тварин під час патрулювання.

Леви на карантині, фото Twitter Kruger National Park

Схоже, що леви, як збільшена версія домашніх котів, теж не проти влягтися на незвичній поверхні. Як кішка може вибрати випрасувану білизну, нову газету чи розгорнуту книжку як ідеальне ліжко, так, можливо, й леви вмостилися у тіні на розігрітому сонцем бетоні.

Популярні новини зараз

За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня

На 1000 грн дорожче: тепловики визначились із тарифом для населення

Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки”

Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації

Показати ще

"У зазвичай метушливі канали Венеції під час карантину повернулися риби, лебеді та дельфіни", - приблизно така інформація ширилася мережею, викликаючи особливе захоплення. Неймовірні історії про диких тварин, які повертаються у карантинні міста, дали помилкову надію на тріумф дикої природи, оскільки виявилися неправдивими.

Залишається лише сподіватися, що у Національному парку Крюгера не збираються обманювати громадськість.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Китаї тварини взялись хазяйнувати у селах — банда слонів впилася 30 літрами кукурудзяного вина, фото. Слони увірвалися в село у пошуках їжі, однак завершення було неочікуваним

Як повідомляв Знай.ua, восьминогом об кригу — як працював ритуал "магії" на удачу і чому його заборонили. В американському Мічигані заборонили кидатися восьминогами у громадських місцях

Також Знай.ua писав, як на Хелловін — прикордонники переодяглися в горил, аби одурити настирливих тварин. Мавпи вибираються з джунглів і буквально атакують місцевих жителів.