На горі Корковадо в Ріо-де-Жанейро на Великдень "одягнули" в халат лікаря статую Ісуса Христа-Спасителя. Це зробили на знак солідарності з медиками, які борються з коронавірусом.

Дана спеціальна великодня церемонія повинна була передати "послання надії і підбадьорення у цей делікатний момент світової пандемії".

Крім того, статую Ісуса Христа підсвітили у кольори національних прапорів країн, які найбільше постраждали від коронавирусной інфекції. Це були Іспанія, США, Італія, Китай та сама Бразилія.

"послання надії в непростий період світової пандемії", - заявив архієпископ Ріо-де-Жанейро, кардинал Орані Жуан Темпеста.

Раніше повідомлялося, що Папа Римській Франциск під час Великодньої меси звернувся до жителів усього світу і попросив припинити військові конфлікти, в тому числі і на сході Украины.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Щороку на Великдень Папа Римський служить святкову месу, яку завершує пасхальним зверненням до мирян “Urbi et Orbi” (місту і світу). У цьому зверненні понтифік розмірковує про важливі події або процеси, закликає як простих людей, так і сильних світу цього вплинути на те чи інше явище.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, страсний тиждень в Україні 2020 - що потрібно обов'язково зробити в кожен з днів.

Як повідомляв Знай. ua, скільки днів можна працювати і що заборонено в карантин.

Також Знай. ua писав, що страсний тиждень – чого категорично не можна їсти і робити.