У британській королівської сім'ї в середу, 6 травня, буде свято. Відомо, що первістку Меган Маркл і принца Гаррі Арчі виповниться рівно рік. Перший день народження маленького монарха батьки планували відзначити досить пишно. Однак через пандемію коронавірусу було прийнято рішення трохи змінити плани.

Джерело: британське видання Eonline.

За інформацією наближеного до родини джерела, пара спочатку планувала прилетіти в Британію і відзначити свято разом з усім королівським сімейством. Однак тепер зі зрозумілих причин цього не станеться.

Принц Гаррі, Арчі і Меган Маркл, фото: eonline.com

Так як Гаррі і Меган зараз живуть в Каліфорнії, де вони, швидше за все проведуть наступні кілька тижнів в самоізоляції, Арчі зустріне свій перший день народження тільки з татом і мамою. Проте, ймовірно, все ж один гість приїде особисто привітати іменинника — це його бабуся Дорія Регланд, яка живе в Лос-Анджелесі, недалеко від своєї доньки і зятя.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Принц Гаррі та його син Арчі, фото: eonline.com

Тим не менш, незалежно від того, як далі розвиватимуть події, герцог і герцогиня Сассекські все ж влаштують свято на честь дня народження сина, нехай і з деяким запізненням. За словами джерела, сам день народження Арчі "не буде першим великим святом, яке вони планували, з друзями, родиною та деякими хрещеними батьками".

Також не варто забувати, що королівська сім'я готується і до іншого торжества - 23 квітня виповниться два рочки синові Кейт Міддлтон і принца Вільяма принцу Луї. Це свято герцоги відзначать у вузькому колі в своєму маєтку Анмер-Хол в Норфолку, куди вони разом з дітьми переїхали на час карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колишній друг розкрив всю правду про Меган Маркл - "Професійний перевертень".

Як повідомляв Знай.uа дістали навіть на самоізоляції — Меган Маркл і принц Гаррі стали жертвою жорсткої жарти.

Знай.uа писав, королева Єлизавета II в зеленому звернулася до народу і стала зіркою фотошопу – від коргі до малюка Йоду.