Хворого на коронавірус Прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона госпіталізували та під'єднають до апарату штучної вентиляції легенів. Кілька днів тому у британського прем'єра діагностували Covid-19.

Зазначається, що протягом десяти днів симптоми коронавірусної хвороби у Джонсона не проходили і медики прийняли рішення госпіталізувати його. Бориса Джонсона під'єднають до апарату ШВЛ. 55-річного прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсон, було госпіталізовано ввечері 5 квітня для проведення обстеження. Про це йдеться в заяві Даунінг-стріт.

Борис Джонсон, скріншот: YouTube

Рішення про госпіталізацію було ухвалене за порадою лікаря Джонсона. У канцелярії прем'єра назвали госпіталізацію запобіжним заходом, оскільки симптоми захворювання зберігаються у Джонсона протягом десяти днів після того, як йому поставили діагноз. Джонсон залишився в лікарні на ніч, його помістили в госпіталь Сент-Томас, який знаходиться навпроти парламенту на південному березі Темзи.

У випадку фізичної нездатності Джонсона виконувати обов'язки глави уряду ці функції перейдуть до міністра закордонних справ Домініка Раабу. Наразі Джонсон продовжує виконувати обов'язки прем'єра і продовжує керувати роботою британського уряду. Про це повідомили на Даунінг-стріт. 10 квітня вранці засідання надзвичайного комітету COBRA щодо ситуації з коронавірусом проведе Рааб.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Борис Джонсон, скріншот: YouTube

Варто зазначити, що на ранок 6 квітня, у Великобританії захворіли на коронавірус 48 440 осіб, 4943 померли, одужали 229. 23 березня Великобританія перейшла на жорсткий карантин через коронавірус. 25 березня коронавірусом заразився 71-річний принц Чарльз, наразі він вилікувався від Covid-19 і перервав самоізоляцію.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, спадкоємець королівського престолу принц Чарльз та прислуга Єлизавети заразилися коронавірусом. У 71-річного Принца Чарльза виявили небезпечну інфекцію

Як повідомляв портал "Знай.ua", швидкі тести на коронавірус — у Швейцарії та Німеччині запрацювали кіоски Corona Drive In. У Європі відтепер стало можливо зробити швидкі тести на коронавірус, не виходячи з машини

Також "Знай.ua" писав, Борис Джонсон захворів на коронавірус, британський прем'єр звернувся до світу