Принц Гаррі і його дружина актриса Меган Маркл офіційно склали свої королівські повноваження і розпрощалися з помічниками. Тепер те, що в народі називають “Мегзит” (Megxit), можна вважати успішною. Церемонія відбулася 1 квітня 2020 року. Також на сторінці пари в Instagram з'явилося прощальне повідомлення, в якому пара заявила, що більше не буде користуватися своїм аккаунтом. Вони написали красиве прощання на своїй сторінці.

“Як ми всі можемо відчувати, світ у цей момент здається надзвичайно крихким. Тим не менш, ми впевнені, що у кожної людини є потенціал і можливість змінити ситуацію - як це видно зараз по всьому світу, в наших родинах, в наших спільнотах і на передовій - разом ми можемо підняти один одного.

Зараз найважливіше - це здоров'я і благополуччя всіх людей у всьому світі та пошук рішень багатьох проблем, що виникли в результаті цієї пандемії.

Оскільки ми знаходимо роль, яку ми повинні грати в цьому глобальному зрушення та зміну звичок, ми зосереджуємо увагу на цій новій чолі, щоб зрозуміти, як ми можемо внести найкращий внесок.

Хоча ви можете не бачити нас тут, робота триває.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон

Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Принц Гаррі і Меган Маркл з сином Арчі, скрін з відео

Спасибі цьому співтовариству за підтримку, натхнення і загальну прихильність добра в світі. Ми з нетерпінням чекаємо швидкого возз'єднання з вами. Ви були прекрасні!

До тих пір, будь ласка, подбайте про себе і один про одного.

Гаррі і Меган” - свідчить текст останнього повідомлення.

Для Гаррі і Меган починається нове життя, за межами королівської сім'ї. Звичайно, вони більше не будуть так казково багаті. Проте їх вибір припав на тихе сімейне щастя, а адже перебування монархами накладала так багато непотрібних обмежень і обов'язків. Меган вже знайшла роботу — озвучила свою першу роль у документальному фільмі про слонів.

Злі язики стверджують, що між Гаррі і Меган не все так гладко, і звикла до розкошування Маркл дошкуляє чоловіка, щоб той пішов на роботу і заробляв більше. Однак у цієї інформації немає жодного реального підтвердження. Всім хочеться вірити, що Гаррі, Меган і їх маленький син Арчі Гаррісон побудують свою щасливу казку. Нехай без палаців, і не про принців і принцес — а про щасливу пару звичайних людей на планеті Земля.

Нагадаємо, британський принц Чарльз одужав від коронавіруса і після самоізоляції почав тиснути всім руки.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що принц Чарльз вперше з'явився на публіці після новини про свій зараженні коронавірусом.