Як відомо, маленькі та незміцнілі тварини в дикій природі піддаються великій небезпеці: навіть тигри або леви, до тих пір, поки не виростуть, беззахисні і легко стають жертвами хижаків. Відтак, у мережі розповіли унікальну історію порятунку маленької зебри, яка втратила свої батьків та ледь не стала поживою для тварин/

Джерело: іноземне видання National Geographic

Як відзначається, надзвичайний порятунок трапився у Кенії. Саме там пастухи врятували маленьку зебру, яку ледь не розірвали на шматки голодні леви.

"Пастухи пасли кіз та побачили, як з кущів вискочила доросла зебра, її дитинча і кілька левів. Упевнені в собі кішки вирішили не витрачати сили на малюка і переслідували дорослу особину. Поки вони полювали на неї (погоня закінчилася успіхом левів), маленька зебра інстинктивно змішалася зі стадом кіз", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Врятована зебра

Після цього, цього пастухи взяли її під свій захист, напоїли молоком, але постійно займатися зеброю вони не могли, тому привели її в природоохоронну організацію Sheldrick Wildlife Trust.

Вже там дівчинка отримала ім'я Дірія (Diria). А для того, щоб мінімізувати рівень її стресу, вихователь вирішив "прикидатися" зеброю: носить пальто з смугастим принтом. Наразі відомо, що після того, як зебра стане дорослішою, її відпустять у дику природу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві популярний ТЦ зганьбився через папуг, зоозахисники б'ють на сполох.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що кіт подружився з папугами і став зіркою мережі.

Також портал "Знай.uа" писав, що копи заарештували папуги-пособника наркоторговців.