Про витівки правоохоронців з Росгвардії у Росії вже легенди ходять. Це при тому, що даний підрозділ було засновано всього пару років тому. Черговий випадок стався у Санкт-Петербурзі, де росгвардеец влаштував гучний дебош з погромами і, так сказати, демонстраціями.

У дворі одного з будинків стався інцидент, в ході якого чоловік у формі Росгвардии протаранив дві машини. Після цього він залишив свій автомобіль, і почав чіплятися до перехожих. Безумовно, неадекватний чоловік викликав інтерес з боку мешканців, які почали знімати його “геройства” на камеру. Як тільки росгвардеец побачив зйомку, він розстебнув ширінку, і продемонстрував свій статевий орган.

Відео було викладено в соціальні мережі і навело чимало гнівних коментарів з боку користувачів. Увагу до ролика було настільки велике, що керівництву Росгвардии довелося прокоментувати цю подію. Офіційний представник відомства Валерій Грибакін заявив, що працівник буде звільнений. З'ясувалося, що в момент інциденту він не був при виконанні, проте це його не виправдовує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що звернення президента Росії Володимира Путіна до народу справило не той ефект, який очікувався.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", в мережі оприлюднили шокуючу заяву про повернення українців з Росії.

Також "Знай.uа" писав, що зараження коронавірусом виявлено в Адміністрації Президента Російської Федерації Володимира Путіна.