Хайді Лі Олей, яка працює перукаркою в одному із салонів Атланти, штат Джорджія, робить веселі і фантазійні, тематичні зачіски своєму хлопцю, після чого вони роблять смішні фотографії, щоб обіграти кожен образ.

Про це повідомляє Bored Panda.

Фото Bored Panda

Коли розпочався карантин через коронавірус, Хайді зрозуміла, що у неї не буде роботи декілька місяців, а тому вони з хлопцем переїхали у невелику хатинку в лісі на околиці штату Джорджія. Там прокрастинуючи і відчуваючи страх перед майбутнім, дівчина вирішила зробити зачіску у стилі президента Вашингтону своєму хлопцю, власника хорошого густого волосся середньої довжини.

Фото Bored Panda

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Хлопець погодився, зачіска вийшла дуже вдалою і Хайді виклала декілька фотографій у професійну спільноту перукарів у мережі Фейсбук. На превелике здивування, ця фотографія і зачіска дуже сподобалась людям, коментатори дякували Хайді і її хлопцю за натхнення і момент сміху.

Фото Bored Panda

Після цього пара вирішила продовжити робити веселі зачіски і фотографії. Так, наприклад, було зроблено фірмові гульки принцеси Леї з франшизи “Зоряні війни”. І хоча це не за каноном, проте ця “принцеса” мала власного малюка Йоду - пса пари. Окрім того, пара зробила декілька зачісок під Емі Вайнхаус та поіронізували над традиційними для школярок зачісками на випускний вечір.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Києві хвора на коронавірус жінка втекла з лікарні, в машину - і по газах.

Як повідомляв портал "Знай.ua", половина киян ризикує залишитися без роботи через коронавірус, озвучено шокуючий прогноз.

Також "Знай.ua" писав, що молодий киянин зліг із коронавірусом, відео протверезило багатьох, - "не випробовуйте долю".