Коронавірус змушує деякі держави йти на неординарні заходи, щоб не допустити поширення інфекції. Причому деякі з них можна назвати відверто дивними. Наприклад, у Китаї заварювали двері, щоб люди не виходили на вулиці. Були і інші забавні ситуації. У топ вирішив вирватися Афганістан, де рішення влади дійсно дивовижні.

Уряд цієї країни вирішив випустити на свободу ув'язнених, щоб не допустити спалаху епідемії. В цілому планується звільнити 10 тисяч засуджених. Повідомляється, що насамперед будуть звільняти людей, які отримали тюремний термін за легкі злочини, такі як шахрайство або зловживання службовим становищем.

Афганістан і так одна з найбільш небезпечних країн світу. З-за повальної бідності і постійних воєн на території цієї держави, тут зашкалюває злочинність. Складно навіть уявити, що чекає Афганістану після того, як ув'язнені вийдуть на волю. Крім того, з санітарними умовами в тюрмах теж дуже погано. Тому якщо спалахи коронавіруса уникнути і вдасться, є ризик епідемії будь-яких інших вкрай неприємних захворювань.

Нагадаємо, творці Plague Inc дозволять геймерам протистояти коронавирусу, на кону життя мільярдів.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, бойовики на Донбасі влаштували вогневу провокацію українським захисникам — стріляли з гранатометів і кулеметів.

Знай.uа писав, в суд за коронавірус: резиденти США подали позов на Китай.