Несамовита історія прийшла з Великобританії. 87-річна місцева жителька Джин Хоуз заразилася коронавірусом після походу в магазин місцевої мережі Asda. Інфікування COVID-19 стало для Джин фатальним – через кілька днів її не стало. Її син, 58-річний Джефф благав її в той день не ходити в супермаркет. Через кілька днів після смерті, Джефф Хоуз розповів цю історію в Фейсбук, і закликав літніх людей уникати походів у магазин.

Джефф назвав супермаркети: “суперпредприятиями для смерті”. Він зазначив, що магазинах люди не можуть дотримуватися дистанцію, тому якщо серед них виявиться один інфікований, ризики будуть високими для всіх. Крім того, Хоуз підкреслив, що люди часто беруть продукти, зачіпають їх, і кладуть на місце. Таким чином можна заразитися через контакт. Джефф закликав людей залишатися вдома, і нагадав, що це може зберегти життя.

Раніше Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон закликав людей залишатися вдома, а уряд запровадив безпрецедентні заходи для боротьби з коронавірусом. Людям поки не заборонили залишати вдома, щоб купити товари першої необхідності, і паніка змушує їх масово йти в супермаркети. Тому великі магазини можуть стати новими осередками поширення COVID-19 серед населення.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні вимагають ввести надзвичайний стан. Міністр закликав народних депутатів проголосувати за введення надзвичайного стану в країні через коронавіруса

Також Знай.uа" писав, у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавіруса відео. Серед бабусь і дідусів зареєстровано найбільше смертей по всьому світу

Популярні новини зараз

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще