У мережі оприлюднили унікальний відеоролик, на якому можна побачити смерть чоловіка, що стояв поблизу місця зсуву каміння та через свою необачність заплатив сповна.

Відтак, на кадрах видно, як кілька людей стоять на мосту та щось знімають на телефон. Водночас з гори почало зсуватися каміння, але частина людей не зупинила знімати та намагатися покинути небезпечне місце. В результаті величезна брила каміння потрапила у чоловіка, що до останнього фіксував, все що відбувається. Варто зауважити, що відео в Інтернет виклав товариш загиблого чоловіка.

Скріншот з відео

"Зняв на камеру телефону смерть товариша в результаті зсуву. Варто було б здогадатися, що стоять так близько до каміння, яке падає, - смертельно небезпечно", – підписали ролик в мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

Літнім українцям підкинуть грошей: як збільшиться пенсія в залежності від віку

Трамп дякує З*лупі: мережа Х стоїть на вухах

Показати ще

Нагадуємо, дитина на ходу вилетіла з небезпечного атракціону, медики роблять все можливе: відео не для слабкодухих.

Як повідомляв портал Знай.ua, суд вперше виправдав українця за вирощування канабісу: чоловік з інвалідністю захистив свої права, деталі резонансної справи.

Також портал Знай.ua писав, що на тимчасово непідконтрольних територіях Луганської області знов помітили російську військову техніку, яка порушує мінські угоди.