У зазвичай метушливі канали Венеції під час карантину повернулися риби, лебеді та дельфіни. Така інформація ширилася мережею, викликаючи особливе захоплення. Неймовірні історії про диких тварин, які повертаються у карантинні міста, дали помилкову надію на тріумф дикої природи, оскільки виявилися неправдивими.

Однак, вода каналів Венеції все-таки стала набагато прозорішою через зниження активності човнів з туристами. На фоні поширення небезпечної хвороби такі щасливі історії певною мірою пом’якшили удари пандемії, пише Nationalgeographic.

Лебеді у Венеції, фото: twitter.com/ikaveri

Риба у Венеції, фото: twitter.com/ikaveri

Ще однією чудесною подією, яка порадувала людей, була історія зі слонами, які начебто прогулялись китайським селом Юньнань, випивши кукурудзяне вино та відпочиваючи у чайному саду. Такі новини миттєво ширилися поміж людьми. Однак були несправжніми.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Виявляється, що лебеді регулярно з’являються у каналах Бурано, невеликому острові у Венеції — саме там і були зроблені фотографії. Дельфіни були зняті в порту на Сардинії, в Середземному морі, за сотні миль. Наразі ніхто не з'ясував звідки взялися фотографії п’яних слонів, але китайське видання розвінчало цю новину — слони дійсно нещодавно були помічені у селі Юньнань, однак вони не пили вина і не відпочивали на чайних полях.

Слони, фото: facebook.com/Epicalyptic

Слони, фото: facebook.com/Epicalyptic

Це явище показало, наскільки швидко поширюються занадто хороші, щоб бути правдивими, чутки в кризові періоди. Люди залюбки діляться публікаціями, які викликають у них особливі емоції. Коли ми відчуваємо стрес, радісні кадри про тварин можуть стати рятівною потіхою.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Китаї тварини взялись хазяйнувати у селах — банда слонів впилася 30 літрами кукурудзяного вина, фото. Слони увірвалися в село у пошуках їжі, однак завершення було неочікуваним

Як повідомляв Знай.ua, восьминогом об кригу — як працював ритуал "магії" на удачу і чому його заборонили. В американському Мічигані заборонили кидатися восьминогами у громадських місцях

Також Знай.ua писав, як на Хелловін — прикордонники переодяглися в горил, аби одурити настирливих тварин. Мавпи вибираються з джунглів і буквально атакують місцевих жителів.