Поліціянти з індійського міста Керала вирішили підтримати рекомендації Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) щодо протистояння поширенню коронавірусу і придумали жартівливий танець миття рук. Короткий ролик, знятий співробітниками правоохоронних органів швидко набув популярності у всьому світі.

Індійські охоронці закону виконали танець під популярний хіт "Kalakkatha". Користувачі мережі були захоплені такою ініціативою і похвалили правоохоронців за креативний підхід до справи.

Індійські поліціянти, скріншот: YouTube

За короткий час відео встигли подивитися близько 50 тисяч осіб по всьому світу. Багатьом користувачам дуже сподобалася не лише сама ідея, а й хореографія індійських поліціянтів.

З початку спалаху коронавірусної інфекції у світі на Covid-19 захворіли понад 245,7 тисячі людей. Хвороба забрала 10 046 життів. А побороти небезпечну хворобу вдалося понад 88,4 тисячі пацієнтів.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Показати ще
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, три смерті за тиждень — грип вбиває українців не гірше, ніж коронавірус, дані МОЗ

Як повідомляв портал "Знай.ua", у скількох українців підозрюють коронавірус, цифри за областями. Кількість підозр на інфікування зростає з кожним днем

Також "Знай.ua" писав, у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірусу — відео. Серед бабусь та дідусів зареєстровано найбільше смертей по всьому світу