Лайнер MSC Magnifica з 3300 туристами на борту самоізолювався біля берегів Сіднея через пандемію коронавіруса. Оскільки всі пасажири на кораблі були здорові, Австралія дозволила зійти на суходіл. Але організатор подорожі заборонив залишати лайнер, а якщо хтось його залишить – зворотної дороги немає. Про ситуацію на борту повідомляє Mash.

"110 людей прийняли рішення покинути лайнер тут, ризикуючи стати на карантин в Австралії. Ризикуючи не полетіти додому, ризикуючи стати на карантин після повернення в свою країну. І ризикуючи заразитися, звичайно. А ми попливемо далі без конкретного плану на найближче майбутнє. Тому жартівливо нас усі називають Ноєвим ковчегом", - розповів пасажир лайнера Magnifica Михайло Вальтфогель.

Варто відзначити, що це єдиний лайнер, який прийняв рішення самоізолюватися. І поки на кораблі всі здорові, а навколо коронавірус – тисячі людей залишаються жити на борту у відкритому океані. До 25 квітня в обов'язковому порядку він має повернутися в Європу. Ймовірно, сьогодні Magnifica – найбезпечніше місце на землі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, перша ракетка світу Новак Джокович самоізолювався в Іспанії у зв'язку з пандемією коронавірусу у світі.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, канцлер Німеччини Ангела Меркель закликала населення серйозно ставитися до загрози коронавірусу.

Також портал Знай.uа писав, що китайські медики заявили про ефективний препарат від коронавірусу.