Коронавірус продовжує поширюватися по всій планеті. Не оминула ця проблема і Ізраїль. Зокрема, в країні вже 402 хворих, але до цих пір немає жодної смерті. Однак 4 пацієнти знаходяться у важкому стані, стан ще 10 осіб оцінюється, як середньої тяжкості.

Ізраїль став однією з перших країн, яка запровадила повний карантин. І тепер уряд країни прийняв рішення ще сильніше посилити умови. Людям заборонили виходити з дому. У четвер, 19 травня прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху виступив по телебаченню і заявив, що жителям країни заборонено покидати свої будинки. “Це не рекомендація, це офіційне розпорядження, за порушення якого покладений штраф”, підкреслив Нетаньяху.

Прем'єр-міністр Ізраїлю зазначив, що для країни настають важкі часи, і вся країна повинна згуртуватися, і не допустити подальшого поширення епідемії. Нетаньяху наголосив, що сподівається на співпрацю з боку мешканців, і закликав поставитися до ситуації з розумінням. Чиновник не сказав, як довго ізраїльтянам доведеться перебувати в повній ізоляції. Тепер офіційно: вимушену відпустку торкнеться абсолютно всіх жителів Ізраїлю.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кинули напризволяще між Чехією і Польщею, десятки українців застрягли на кордоні. На кордоні Чехії і Польщі понад 70 українців застрягли в автобусі і просять про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.uа", чим обернеться коронавірус для України, Романенко показав основні виклики Зеленському

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Також Знай.uа писав, у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірус відео. Серед бабусь і дідусів зареєстровано найбільше смертей по всьому світу