На даний момент з усіх європейських країн від коронавірусу найбільше потерпає Італія. Понад 30 000 заражених, близько 20% хворих – помирають. Тільки за останню добу в країні померло 475 осіб від COVID-19. На тлі загального карантину і паніки, в більшості італійських міст складно знайти людину на вулиці. Зате де немає людей, там розквітає природа! Саме так і відбувається у Венеції.

Венеція – один з найпопулярніших, але при цьому і самих забруднених міст Італії. Хіба можна уявити тут екзотичну живність? Завдяки COVID-19 – так. Зокрема, у місті з'явилися дельфіни, яких тут не бачили десятиліттями. Вони граються прямо у міських каналах, доставляючи радість і величезне задоволення мешканцям міста.

Також жителі Венеції можуть спостерігати за появою інших тварин і птахів. У каналах з'явилися лебеді, які плавають парами по водах міських каналів. Одному з жителів Венеції, вийшов за продуктами, вдалося навіть знайти дикого кабана. Тварина мирно копошилось біля сміттєвого бака, в пошуках залишків їжі, яку викинули люди.

Природа повертає своє, і варто людині хоча б ненадовго призупинити свою діяльність, як тварини і птахи починають освоювати нові території. Ще один сигнал для людства. Якщо б люди ставилися до природи безвідповідально, швидше за все, зустріти дельфінів і лебедів у Венеції можна було б набагато частіше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Нагадаємо, селян під Львовом тероризує зграя скажених тварин, полюють на дітей.

Як повідомляв Знай. ua, під Дніпром помітили особливо небезпечних хижаків, що про них відомо.