Мешканка міста Ванкувер, штат Вашингтон, США ретельно дотримувалася всіх вказівок медиків та була впевнена, що коронавірус їй точно не страшний. Жінка на ім'я Майлі у розпал пандемії ретельно мила руки. Однак все обернулося так, що й не чекали — мило виявилося шматком сиру.

"Тільки що зрозуміла, що моє мило не працює, тому що це шматок сиру", - поділилася здивована жінка.

Миття рук, скріншот: YouTube

Виявилося, одного дня повернувшись додому після бурхливої вечірки, Майлі взяла з холодильника сир, щоб перекусити. Після трапези дівчина швидко заснула. Найцікавіше почалося зранку, коли вона пішла вмиватися.

Вранці вона подумала, що використовує мило без запаху, оскільки часто мила руки саме таким. І лише через декілька днів американка запідозрила, що щось не так. Сумніви з'явилися після того, як вона звернула увагу, що її "мило" не піниться. І дійсно - воно виявилося звичайнісіньким сиром.

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Показати ще

Шматок сиру, скріншот: Facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кинули напризволяще між Чехією та Польщею, десятки українців застрягли на кордоні. На кордоні Чехії і Польщі понад 70 українців застрягли в автобусі і просять про допомогу

Як повідомляв портал "Знай.ua", чим обернеться коронавірус для України, Романенко показав основні виклики Зеленському

Також "Знай.ua" писав, у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірусу — відео. Серед бабусь та дідусів зареєстровано найбільше смертей по всьому світу