Королева Єлизавета II переїде на тимчасове проживання у Віндзорський замок. Про це повідомляється на офіційному сайті британської королівської сім'ї.

Королева проведе заплановані на цьому тижні аудієнції і в четвер, 19 березня, відправиться на тимчасове проживання у Віндзорський замок.

За традицією Єлизавета II відправляється туди напередодні Великодня, однак цього разу поїде туди на тиждень раніше. Це пов'язано з розумною йорой заходи з поширення по світу коронавіруса.

Повідомляється, що королева Великобританії вирушила у Віндзорський замок на тиждень раніше, ніж зазвичай і продовжить жити там після Великодня.

Раніше повідомлялося, що королева Великобританії Єлизавета II зробила несподіваний визит в лондонську штаб-квартиру британської контррозвідки - служби MI5. Про це повідомили в ЗМІ, а пізніше в офіційному акаунті королівської сім'ї в Instagram з'явилося відео.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

93-річна королева подякувала персонал за службу країні і здатність адаптуватися в мінливих загрози" - будь то нацисти і холодна війна, або тероризм, або кібер-злочинність.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, королева Єлизавета II сховалася в штаб-квартирі контррозвідки.

Як повідомляв Знай. ua, Принц Вільям новий бунтар замість Меган Маркл.

Також Знай. ua писав, що Принц Гаррі відчуває себе жахливо королеви Єлизавети II.