Поліція американського міста Ньюпорт в штаті Орегон у Facebook звернулася до жителів із проханням не дзвонити 911, якщо у них закінчився туалетний папір. До таких заходів правоохоронні органи змушені були вдатися на фоні паніки через пандемію коронавірусу.

"Важко повірити, що ми публікуємо це. Не телефонуйте 911 тільки тому, що у вас закінчився туалетний папір. Ви виживете і без нашої допомоги", — йдеться у повідомленні.

В США б'ються за туалетний папір, скріВ США б'ються за туалетний папір, скріншотншот

Поліція зазначає, що у важкі часи завжди існували альтернативи. Наприклад, моряки використовували вимочені в морській воді старі мотузки і якірні троси, стародавні греки – змочені у воді морські губки на палиці. Також пропонується звернути увагу на стрижні від кукурудзяних качанів, листя рослин і морські раковини.

"Просто не телефонуйте 911. Ми не можемо привезти вам туалетний папір", — наголошують правоохоронці.

Популярні новини зараз

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Показати ще

В США б'ються за туалетний папір, скріншот

В США б'ються за туалетний папір, скріншот скріншот

В США б'ються за туалетний папір, скріншот

Поліціянти закликали мешканців міста бути економними та терплячими, запевнивши, що брак туалетного паперу скоро закінчиться. Через поширення коронавірусу населення США та інших країн активно закуповується продуктами та засобами гігієни.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, скількох людей підозрюють на коронавірус в Україні — у МОЗ назвали точні цифри. Зараз в Україні є 14 лабораторно підтверджених випадків коронавірусу, два з них виявилися летальними.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям показали перевірені методи захисту від коронавірусу, що радять у МОЗ. Як вберегти себе та своїх рідних від смертельної хвороби

Також "Знай.ua" писав, курці приречені? Які шанси захворіти на коронавірус у любителів цигарок. Оскільки COVID-19 - легеневе захворювання, у багатьох курців виникає питання щодо того, чи підвищується ризик захворіти. Медики дали вичерпну відповідь.