У Москві на вулиці Партизанської сталася страшна трагедія, яка, отримавши розголос, схвилювала всю країну. В одній з квартир багатоповерхового житлового будинку немовля провів дві доби один, поруч з трупом матері. Жінку, за попередніми даними, вбив її співмешканець.

Цю версію побічно підтверджує і сусідка нещасної — Надія Хашимова. Вона поділилася подробицями інциденту на своїй сторінці в соціальних мережах, при цьому обурюючись бездіяльністю правоохоронних органів. “Не можу мовчати. У нас в будинку в п'ятницю 13-го трапилася величезна трагедія. Вбита сусідка, немовля провів дві доби біля трупа матері. Сусіди забили на сполох ще ввечері п'ятниці, неодноразово викликали поліцію на крики, шум, на заклики про допомогу. Сусідка кричала, що її вбивають. Але поліція приїхала, постояла біля металевих дверей, полінувалася або побоялася розкривати її (майно ж!) і поїхала. Вночі крики затихли... Назавжди”, — обурювалася Надія.

Зараз головний підозрюваний, цивільний чоловік убитої, перебуває в карному розшуку. Слідство поки не розкриває інших деталей трагедії. Малюка передали родичам убитої, він був дуже виснаженим, однак зараз його життю нічого не загрожує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові п'яний чоловік всадив ножа в стареньку матір - "віддячив" за щасливе дитинство

Нагадаємо, "Підготувався" до 8 березня - чоловік відправив дружину на той світ і голий пішов стрибати з ножем