В Індії прикордонники одягнулися в костюми горил, щоб захиститися від навали мавп, яку люди зараз всіма силами намагаються стримати. Тварини вибираються з джунглів і буквально атакують місцевих жителів.

Саме через це місцеві прикордонники вирішили переодягнутися в костюми горил, щоб відігнати настирних мавп назад у джунглі. До таких заходів вдалися співробітники служб на кордоні Індії і Тибету.

Індійські прикордонники в костюмах горил, скріншот: Twitter

Індійські прикордонники в костюмах горил, скріншот: Twitter

На відео потрапило, як переодягнені прикордонники виходять з будівлі і пересуваються вздовж паркану. Як не дивно, але така хитрість спрацювала. Мавпи, побачивши що до них наближається хтось величезний, почали тікати назад в сторону джунглів.

Популярні новини зараз

Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки”

Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх

Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу

У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пес-Ейнштейн підкорив світ суперздібностями, що під силу найрозумнішій тварині. Власник запевняє, що усьому собака по імені Віскі навчилася самостійно.

Як повідомляв Знай.ua, браконьєри вбили останніх у світі білих жирафів — маму і дитинча. У Кенії браконьєри вбили унікальних білих жирафів, тепер у світі залишився лише один представник цих незвичайних тварин. Товариство дикої природи Кенії розслідує інцидент, браконьєрів наразі не знайшли.

Також Знай.ua писав, моряк спіймав рибу-тригера з людським ротом, фото страшніше за фільм жахів