Папа Римський Франциск рекомендував священикам відвідати лікарні з інфікованими, а також підтримати медичних працівників.

Папа Римський закликав священників відвідати лікарні з зараженими коронавірусом COVID-19 парафіянами. Про це повідомляє Mirror.

У вівторок 10 березня у Ватикані перед Святою Месою в "Домі святої Марти" Папа додав до молитви за хворих заклик до священиків приносити Святе Причастя зараженим на коронавірус та підтримувати медичних працівників у виконанні їхніх обов’язків.

Папа Франциск, насамперед, нагадав, що відправляє це богослуження за всіх, кого заторкнуло захворювання коронавірусом і за тих, хто піклується про хворих, висловлюючи їм добрі побажання.

"Помолімось до Господа також і за наших священиків, щоб вони мали відвагу вийти й піти до хворих, несучи силу Божого Слова та Євхаристію й підтримували медичних працівників і волонтерів у роботі, яку вони виконують", - додав Папа Римський.

Папа Франциск кашляє під час служби, скрін з відео mirror

Популярні новини зараз

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, через спалах коронавірусу в Італії, Папа Римський Франциск вперше провів недільну проповідь по відеотрансляції.

Як повідомляв портал Знай.ua, Папа Римський Франциск захворів після зустрічі з прихожанами в Італії

Також Знай.ua писав, карантин в Італії обернувся спорожнілим Римом і величезними чергами в супермаркетах