Компанія Apple не дозволяє користуватися айфонами негативним персонажам фільмів, стверджує режисер чорної детективної кінокомедії "Ножі наголо" Райан Джонсон.

Вже давно ходять чутки про контроль Apple над тим, як її продукти показуються в телешоу і фільмах. Компанія вимагає, щоб її продукти використовувалися лише в позитивному світлі чи в контексті, який сприятливо відбивається на продуктах Apple і Apple Inc.

Режисер фільмів "Ножі наголо", "Останні джедаї" та серіалу "Breaking Bad" Раян Джонсон заявив, що компанія Apple не дозволяє кінопродюсерам показувати, як негативні персонажі користуються їхньою продукцією. Про це пише The Verge.

Джонсон розповів журналістам про одну зі сцен у фільмі "Ножі наголо" в якій героїня тримає айфон.

кадр фільму "Ножі наголо", скрін з відео

Популярні новини зараз

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

"Не знаю, чи повинен я говорити про це. Такі слова можуть нашкодити моїй роботі над наступним детективом. Але я все ж скажу, тому що це значна деталь. Apple дозволяє показувати айфони у фільмах, але, що дуже важливо, якщо ви дивитися детектив — "погані хлопці" не можуть ними користуватися в кадрі", — сказав режисер.

Він пожартував, що розкриття цієї інформації може потенційно нашкодити майбутнім фільмам, розкриваючи, хто є негативним персонажем.

"Кожен режисер, у якого в фільмі є "поганий хлопець" і це має бути секретом, захоче вбити мене просто зараз", - пожартував він.

Це особливо важлива деталь у фільмі, такому як "Ножі наголо", де в той чи інший момент кожен персонаж підозрюється у вбивстві, зазначив режисер.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, компанія Apple запатентувала повністю скляний iPhone

Як повідомляв портал Знай.ua, Apple приготувала сюрприз для власників старих iPhone

Також Знай.ua писав, Apple відкриває перший магазин в Індії