Найбільший світовий лідер сказав "ні" супутниковому і кабельному телебаченню. Масштабний відтік стався через підвищення цін на послуги платного телебачення. Протягом 2019 року в США 6 млн глядачів відписалися від кабельних і супутникових телеканалів.

За рік кількість підписників зменшилася на 7%, тобто на 6 млн осіб. У четвертому кварталі 2019 року кабельне та супутникове ТБ Америки втратило 1,5 млн підписників. За підсумками минулого року, загальна кількість підписників на кабельні і супутникові канали в США становить 83 млн.

підключити телефон до телевізора, https://hotline.ua/


Більше всіх відтік глядачів відчули такі медіахолдинги:

  • AT&T, втративши 1,16 млн передплатників,
  • Dish, втративши 194-тисячну аудиторію,
  • Comcast, втративши 149-тисячну аудиторію.


Причиною такого масштабного відтоку стала не тільки популярність стрімінгових платформ, але і підвищення цін на послуги платного телебачення – підписки на Netflix, Hulu та інші платформи коштують значно дешевше.

Навіть з урахуванням зростання сервісів YouTube TV і Hulu With Live TV, число підписників яких зросла з 7,52 млн у 2018 році до 9,96 млн в 2019 році, загальний обсяг платного телебачення в США скоротився на 3,6 млн домогосподарств (3,8%).

Аналітики відзначають, що у медіакомпаній є два варіанти: знизити споживчі витрати за рахунок нових digital-продуктів, як це роблять Disney, WarnerMedia і NBCUniversal, або залишити мінімальну кількість мереж, які будуть покривати потреби існуючої кількості підписників.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, раніше володарі цих знаків Зодіаку, навесні відчують потужний фінансовий приплив

Також "Знай.ua" писав, що чоловік і дружина не стриглися майже 20 років, а потім потрапили в руки перукарів, які зробили з них абсолютно інших людей.