У вівторок, 18 лютого, американський фотограф Дженніфер Уорнер вирушила до пляжу Чилдренс Пул Біч у Каліфорнії для того, щоб познімати там дитинчат морських котиків. Однак, вже будучи на місці, вона помітила чайок, які боролися один з одним. У одного з птахів було щось незвичайне в дзьобі.

Чайки, Дженніфер Уорнер

Спочатку фотограф подумала, що цей предмет є всього-навсього шматком пластику. Вона зробила кілька знімків і наблизила зображення. І з'ясувалося, що чайки намагалися відібрати один у одного фалоімітатор. В результаті, одна з птахів таки змогла урвати свою здобич і полетіла разом з нею.

Про цю незвичайну подію Уорнер розповіла виданню Gizmodo і поділилася фотографіями.

"Поки я не зрозуміла, що за предмет у дзьобі, то думала, що це пластикове сміття. І я, як фотограф, документую шкідливий вплив людини на дику природу. Але коли я зрозуміла, що це, то це було складно не знайти гумору", - повідомила фотограф.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Чайки, Дженніфер Уорнер

Слід зазначити, що ця ділянка пляжу вже більше 25 років використовують морські котики для розмноження. Місцева влада навіть закривали пляж для відвідування, однак жителі домоглися скасування рішення через півроку. Незважаючи на це, Чилдренс Пул Біч залишається тихим місцем для диких тварин.

Чайки в цьому випадку залишаються важливою частиною екосистеми. Зокрема, вони очищають пляж від посліду морських котиків.

Дженніфер Уорнер кілька років займається тим, що називається "Conservation photography" — документування життя дикої природи і її співіснування з людиною. Фотограф дуже сподівається, що її незвичайна фотосесія чайок з фаллоімітатором приверне увагу до забруднення пляжів.

Чайки, Дженніфер Уорнер

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що робітники врятували з крижаної води дикого монстра.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українка Ольга Дудченко створила ДНК-зоопарк, який може врятувати всіх тварин від вимирання.

Також "Знай.ua" писав, що у Київському зоопарку з'явилися нові мешканці – пара гуанако, яких звуть Рікардо і Рахель.