У Росії працівників Бюро судово-медичної експертизи унікально привітали з Днем захисника Вітчизни. Відтак, робітникам влаштували "пекельний" стриптиз, який підняв персоналу не лише настрій.

Про це повідомляє іноземні ЗМІ.

Відтак, як відзначається, "спекотне" привітання працівників моргу відбулося у Петербурзі. Саме там в загальній кімнаті для відпочинку персоналу і вилізла з коробки дівчина, яка спочатку виконала гарячий танець, а потім і зовсім роздягнулася та показала усім свої груди.

Фото з місця події

Водночас стриптизерка не обмежилася одними лише танцями, та із задоволенням "пострибала" на колінцях в одного з гостей, який в цей час мацав її груди.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще

Окрім цього, завідувач відділу судово-медичних експертиз трупів Віктор Василенко поділився, що таке привітання йому дуже сподобалося та й дівчина була симпатичною.

Watch video! var w=window,d=document,e;w._fpes||(w._fpes=[],w.addEventListener("load",function(){var s=d.createElement("script");s.src="//embed.flowplayer.org/6.0.5/embed.min.js",d.body.appendChild(s)})),e=[].slice.call(d.getElementsByTagName("script"),-1)[0].parentNode,w._fpes.push({e:e,l:"//fontanka.ru/www-include/js/flowplayer/flowplayer.min.js",c:{"ratio":0.5319148936170213,"rtmp":0,"live":false,"origin":"https://www.fontanka.ru/2020/02/21/066/","analytics":"UA-28412007-1","key":"$100456818706467, $986741018374498","swf":"/www-include/js/flowplayer/flowplayer.swf","swfHls":"/www-include/js/flowplayer/flowplayerhls.swf","embed":{"library":"//fontanka.ru/www-include/js/flowplayer/flowplayer.min.js","script":"//fontanka.ru/www-include/js/flowplayer/embed.min.js","skin":"//fontanka.ru/www-include/js/flowplayer/skin/minimalist.css","swf":"//fontanka.ru/www-include/js/flowplayer/flowplayer.swf","swfHls":"//fontanka.ru/www-include/js/flowplayer/flowplayerhls.swf"},"adaptiveRatio":false,"logo":"https://www.fontanka.ru/pic/decor/book_logo.png","clip":{"sources":[{"type":"video/mp4","src":"https://img.cdn.fontanka.ru/mm/items/2020/2/21/0062/mo.mp4"},{"type":"video/flash","src":"https://img.cdn.fontanka.ru/mm/items/2020/2/21/0062/mo.mp4"}]}}});

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, киянина розстріляли у тренажерному залі, замішаний помічник депутата.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що жінку, яка заморила голодом однорічного сина, "пробачив" суд.

Також портал "Знай.ua" писав, що на Київщині нелюди викинули в річку "живий" мішок