Небезпечний китайський коронавірус COVID-19, яким вже інфіковані понад 76 тисяч людей, скоро зникне назавжди. Це може статися тоді, коли в країнах по всьому світу почнуть змінюватися погодні умови – ближче до середини весни.

Так, коли потеплішає вірусне захворювання зникне в Китаї і в світі. Таке припущення висунув голова Комісії з біобезпеки та біологічного захисту при РНБО Сергій Комісаренко.

"Він вже йде на спад потихеньку. Я думаю, що, як тільки стане ще тепліше, він взагалі зникне в Китаї та інших країнах", - зазначив Сергій Комісаренко.

Також експерт вважає, що коронавірус за своєю небезпекою не такий важкий, як вірус Ебола, Зіка або пташиний/свинячий грип.

епідемія коронавіруса

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Раніше Всесвітня організація охорони здоров'я повідомила, що коронавірус не призводить до летальних наслідків, а також не зачіпає дітей. Загиблі від ускладнень після хвороби були люди літнього віку. Крім того, в Китаї істотно скоротилося число виявлених випадків зараження коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на тлі поширення смертельного коронавіруса зростання ВВП Китаю в першому кварталі 2020 знизиться на півтора відсотка.

Як повідомляв портал Знай.uа, два пасажири круїзного лайнера Diamond Princess померли від китайського коронавіруса.

Також портал Знай.uа писав, що варто знати українцям про евакуйованих людей з Уханю.