Отем Філліпс, невістка Єлизавети ІІ і колишня дружина потенційного спадкоємця престола, онука королеви Пітера Філліпса, відмовилася від свого рішення покинути британську королівську сім'ю і повернутися до рідної Канади.

Про це британському виданню The Sun повідомили в королівській пресслужбі.

Отем нещодавно пережила розлучення після 12 років шлюбу з Пітером Філліпсом, сином принцеси Анни і 15-м претендентом у списку на престолонаслідування. Розрив став болісними для членині королівської родини, тому для збереження емоційного добробуту Отем вирішила повернутися разом з двома неповнолітніми доньками на Батьківщину.

Проте колишню дружину можливо спадкоємця корони вмовили залишитися в Британії та продовжувати бути частиною офіційного світського життя.

Видання The Sun, з посиланням на власні інсайдерські джерела, стверджує, що Отем вмовили лишитися у сім'ї. Ключову роль у цьому наче б то зіграла Зара Тіндалл, рідна сестра Пітера.

Популярні новини зараз

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Зара Тіндалл та Отем Філліпс, Getty Images

"Зара вперше втрутилася, щоб допомогти парі, коли почула про їх напружені відносини в жовтні минулого року. Отем наполягала, що хоче повернутися додому в Канаду, щоб бути поруч зі своєю сім'єю, але Зара запевнила її, що тут все її люблять і вона дуже дорога родині у Великобританії", - цитує The Sun своє джерело.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше секретні дані Єлизавети ІІ та Елтона Джона злили в мережу: уряд Британії "проколовся".

Як повідомляв портал "Знай.ua", що Меган Маркл зіпсувала Різдво Єлизаветі ІІ: такої зневаги від дружини принца Гаррі ніхто не чекав.

Також "Знай.ua" писав, що онука Єлизавети ІІ утнула дурницю і позбулась водійських прав: дозволила собі порушити.