З'явилася інформація, що в Мексиці поліцейська дільниця міста Мехікалі візьме для тестування електричні велосипеди під назвою "Delfast TopCop" українського стартапу Delfast. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Електричний велосипед Delfast TopCop

Так, компанія Delfast представила свої електробайки шефу та співробітникам поліції Мехікалі, а також меру міста. В результаті правоохоронці Мехікалі і Delfast уклали договір про тестування декількох транспортних засобів.

Електричний велосипед Delfast TopCop

"Досі місцева поліція використовувала звичайні велосипеди для патрулювання центру міста. Вони передусім оцінили силу й швидкість Delfast TopCop, яка дозволяє легко долати значні відстані, пересуватися на місцевості з перешкодами і є в цілому швидшою", - відзначили в компанії.

Популярні новини зараз

Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці

В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат

Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Електричний велосипед Delfast TopCop

До того ж, в поліції Мехікалі відзначили екологічність електричних велосипедів Delfast, а саме місто є одним з найбільш забруднених в країні.

Електричний велосипед Delfast TopCop

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в харківському тролейбусі сталася бійка між пасажирами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", по інтернет-простору поширюється новина про запуск українських трамваїв в одному з портових міст Єгипту.

Також "Знай.ua" писав, що житель Києва знайшов на паркувальному майданчику автомобіль з такими ж державними номерами і зовнішнім виглядом, як і у свого транспортного засобу.